Een urn voor buiten bij UitvaartUniq.nl.

Tegenwoordig wordt een urn steeds vaker ‘buiten’ geplaatst. Waarbij dit enkele jaren geleden voornamelijk gericht was op het plaatsen van een urn in een urnenmuur is een mooi plekje in de tuin tegenwoordig ook erg populair. De vraag naar ‘urnen voor buiten’ neemt dan ook duidelijk toe, vandaar dat u bij UitvaartUniq.nl eenvoudig kunt filteren op de functie ‘geschikt voor binnen en buiten’, waarbij u direct ons totale urnenaanbod voor buiten inzichtelijk heeft. Alle producten die geschikt zijn voor binnen en buiten zijn zowel geschikt voor plaatsing in een urnenmuur (beschut) als onbeschutte plaatsing in een urnenmuur. Hierbij hoeft u dus niet bang te zijn dat de urn beschadigd raakt of de as van uw overleden dierbare aangetast wordt. Wel is het zo dat de urn (op langere termijn) effect heeft op het uiterlijk van de urn. Hierbij kunt u denken aan kleurveranderingen. Wilt u hier meer over weten, dan zijn onze medewerkers u graag van dienst met een passend antwoord en een gericht advies.

 

Een veelgestelde vraag; Welke materiaalsoorten zijn geschikt voor een ‘buitenurn’?

Een veelgestelde vraag aan onze medewerkers is de vraag welke materiaalsoorten geschikt zijn voor buitenplaatsing. Nu is het zo dat er diverse materiaalsoorten zijn die in principe geschikt zijn voor buiten, maar zeker niet iedere urn van het materiaal is geschikt voor buitenplaatsing. Zo zijn er diverse RVS urnen, messing urnen, bronzen urnen en aluminium urnen die u met een gerust hart buiten kunt plaatsen, maar er zijn ook urnen van deze materialen die u beter niet buiten kunt plaatsen, bekijk dus altijd per product of er expliciet vermeld wordt dat de urn geschikt is voor buitenplaatsing. Op het gebied van materiaalsoorten kunt u kiezen uit diverse metaalsoorten waaronder aluminum, messing, RVS / INOX (316) en staal. Daarnaast zijn er diverse urnen van natuursteen geschikt voor buiten plaatsing, waaronder marmer, lavasteen, graniet en leisteen. Maar ook kunt u kiezen voor u voor keramiek. Bijzondere urnen bij UitvaartUniq.nl; Ook voor buiten!

 

Een alternatief voor een urn die een vaste plek krijgt binnen uw tuin is de bio urn. Hiermee kunt u de as van uw overleden dierbare, in een mooie urn, begraven in uw tuin. Binnen enkele maanden zal deze urn, samen met de as, opgenomen worden door de aarde waarbij u de as als het ware teruggeeft aan de aarde. Wat uw wensen ook zijn, wij zullen er alles aan doen om u te voorzien in een passende urn. In het geval van vragen zijn onze medewerkers u graag van dienst. UitvaartUniq.nl, voor een dierbare herinnering.