Nieuwe lichtkoepels besteld

lichtkoepels

Wist jij dat het gebruiken van lichtkoepels een aanwinst is voor het bedrijf? Als eigenaar van een schoonheidssalon weet ik niet beter. Wij hebben namelijk voor enkele weken terug het besluit genomen om het gehele pand te gaan renoveren. Een nieuwe vloer, nieuwe behandelstoelen en niet te vergeten: meer licht in de praktijk creëren. Dit laatste wil ik het graag over hebben. Ik ben namelijk toen die tijd gaan zoeken op het internet naar een bedrijf die mij van dienst kan zijn. Hierdoor terecht gekomen op de website van Top-koepels. Zij hebben mij zo onwijs goed geholpen waardoor ik hier alleen maar enthousiast over kan zijn.

lichtkoepels

Duidelijke taal, goede service

Aangezien ik hier vrij weinig verstand van heb, wilde ik maar al te graag telefonisch contact zoeken met dit bedrijf. Een vriendelijke stem heeft mij enorm goed geholpen met hetgeen waar ik naar zocht. Ook tijdens het bestellen van dit product bleef zij rust aan de andere kant van de lijn wachten tot het mij was gelukt.

lichtkoepels

Diezelfde week hebben wij onze bestelling in ontvangst mogen nemen. Mijn man is wat dat betreft erg handig hierin en heeft het ook meteen gemonteerd in mijn praktijk. De aantrekkelijke kosten in combinatie met de resultaat wat ik nu heb is fantastisch. Hier kan ik dan ook niet anders dan enthousiast over spreken. Mocht jij nog niet de positieve werking weten van lichtkoepels. Bekijk dan eens bovenstaande website!